TAIDEKUJA

TAIDEKUJA 2019

 

scrubster

Scrubster

Pöydältäni löytyy sekalaisesti sekä fanarttia että originaalia tuotosta eri muodoissa mm. tarroina, printteinä, pinsseinä ja charmeina.

 

 

kaninchenbau

Kaninchenbau

Myynnissä on söpöjä tarroja, mini-zinejä ja printtejä, kaikki lähinnä originaali materiaalia. Aiheina kissat, kummitukset ja kryptidit, sekä muuta sekalaista.

 

 

OliwiaArts

OliwiaArts

Pöydälläni tulet näkemään pinssejä, charmeja, magneetteja ja tän sorttista, original ja fanart.

 

 

Miharu

Miharu

Karvakamuja ja kaunottaria! Printtejä, postikortteja, tarroja, pinssejä ja luonnoskirjoja originaaliartilla kuvitettuna 💖

 

 

suloMuura

Sulo ja Muura

Sulo ja Muura ovat yhdessä Adder Guts ja tekevät taidetta ja oheistuotteita söpöistä (ja myös vähän pelottavista) hyypiöistä, eläimistä, hirviöistä ja olennoista. Meiltä saa tarroja, zinejä, pinssejä sekä tilaustöitä!

 

 

AlmondFeatherSky and Cosmos

AlmondFeather ja Sky and Cosmos

AlmondFeather: Tarjolla tarroja, pinssejä, printtejä, magneetteja ja avaimenperiä. Eläinaiheista originaalia ja fanarttia mm. peleistä ja piirretyistä.

Sky and Cosmos: Myyn fantastisia eläintarroja, joihin kuuluu kukkapuput, sääkissat ja marjatiput.

 

 

SyssyNoraB

Syssy ja NoraB

Myytävänä on mm. printtejä, kortteja, tarroja, magneetteja ja muuta pientä kivaa. Tuotoksemme on enimmäkseen originellia taidetta, mutta myymme myös hieman faniarttia.

 

 

Shiny Lycopodium

Shiny Lycopodium

Askartelukauppojen löydöt, kirpputorien aarteet ja muut uusiin käyttötarkoituksiin otetut osaset ovat saaneet uudenlaisen elämän erilaisina käsintehtyinä asusteina. Joukossa on muun muassa hius- ja rintakorukukkia, rusetticharmeja ja tupsuja sekä joitain asusteita myös nukeille. Valtaosassa asusteita on mukana heijastinnauhaa tai pimeässä hohtavaa materiaalia, joten ne ovat kirjaimellisesti loistavia.

 

 

Gomis

Gomis

Taiteeni aihepiirit käsittävät hirviöitä, monstereita, eläimiä, fantasia- ja scifijuttuja, makaabereja teemoja ja jopa söpöjä öttiäisiä. Myyn printtejä, tarroja, avaimenperiä, omakustannesarjakuvia ja kaikkea muuta mukavaa! Nähdään conissa!

 

 

Tipsutora

Tipsutora

Myymiini tuotteisiin kuuluvat eläin ja ihmisaiheiset printit, pinssit, magneetit, charmit ja pienet virkkaukset.

 

 

Skyeffect

Skyeffect

Myyn itse tekemiäni koruja sekä printtejä omista töistäni.

 

 

 

 

Jos sinulla on jotain kysyttävää taidekujaan liittyen, ota rohkeasti yhteyttä taidekujavastaavaamme Vilma Lindroosiin osoitteessa kitsunetaidekuja@gmail.com!