MYYNTIPÖYDÄT ja KIRPPUTORI

MYYNTIPÖYDÄT

Kitsunecon 2019 myyntipöydät ovat tässä:

omoi-logo-2019 (1)

Omoi. Mahtava valikoima figuureja, mukeja, t-paitoja ja pehmoleluja. Ennakkotilaus figuurit aina edulliseen hintaan!

 

logo_mangacafe_250x166
Manga Cafesta löydät tapahtuman suurimman ja parhaimman valikoiman herkkuja; makeat Pockyt, Ramunet, muut makeiset ja snacksit, sekä herkulliset japanilaiset ja korealaiset nuudelit. Lisäksi korealaista kosmetiikkaa.

iroiro_250x212
Iroirosta cosplay-peruukit ja asusteet.

Urumilogo_250x135
Urumi on Suomen isoin anime- & manga-oheistuotteita myyvä liike. Laaja valikoima pehmoja, avaimenperiä, figuureita ja kaikkea muuta kivaa!

hiidenpeli_250x82
Hiidenpelin tavoitteena on tuoda näkyvyyttä kotimaisille Indie-lautapeleille ja esitellä kaiken ikäislle harrastajille sekä perheille vähemmän tunnettuja kotimaisia pelejä. Meidän pisteellä pääset tutustumaan valikoimaamme ja tukemaan monia lautapelien suunnittelijoita ja kuvittajia.

SAVIVOMPATTI
Hyvin pieniä eläimiä piilotettavaksi taskuun, lempeitä lankalohikäärmeitä, suuren suuria teemukeja. Savivompatin hilpeä keramiikka on elintarvikekäyttöön sopivaa, rakkaudella tehtyä Turun Pääskyvuoren taidekasarmilla.

tammi-satsumanga_250x250
Syksyn sarjakuvasatoa Sangatsu Mangan ja Punaisen jättiläisen myyntipöydältä!

onnigom_circle_black_250x250
ONNIGOM on suomalainen k-pop -verkkokauppa. Meillä on tapahtumassa mukana laaja valikoima eri k-pop artistien levyjä ja oheistuotteita. Tuotteita on myös mahdollista varata ennakkoon nettisivuiltamme onnigom.fi

 

COSPLAY-KIRPPUTORI

Kitsuneconin cosplay-kirppis on avoinna Itäpäädyn porrastasanteella klo 10.00-16.30. Kirpputorilta löytyy kaikenlaista ihanaa anime- ja manga-aiheista tavaraa. Ehkä tavaroiden seasta löytyy edullisesti figuuri tai pehmolelu lempihahmostasi tai puuttuvat osat mangakokoelmaasi. Tule vierailemaan kirppiksellä ja osta parhaat aarteet mukaasi.

Kirpputorilla käy VAIN KÄTEINEN!

IMG_20180814_104405

 

Kuva: Kitsunecon 2018